Alla inlägg den 21 mars 2009

Av Joakim - 21 mars 2009 19:48

Rubriken kunde syftat på den spanska solkusten men nu var det faktiskt Karlskrona som i veckan visade sig från sin bästa sida. I onsdags morse åkte jag ner från Stockholm för att deltaga på ett triathlon läger med Försvarsmaktens triathlonsektion. När jag anlände senare på eftermiddagen var det +9 och strålande sol, då var det inte jättejobbigt att ge sig ut på årets första cykelpass på racern :-) 


Lägret blev mycket lyckat dels träningsmässigt då jag körde tre pass både torsdag och igår men också för att det alltid är roligt att få träffa de andra. Något som händer allt för sällan då alla bor och arbetar på olika ställen i sverige. 


Idag har det varit en riktig sportdag. Började med att springa ett distanspass med lite simning efter för att gå tvärs över gatan och titta på världscupsavslutningen i skidor. Jag, Sara och ett gäng kompisar placerade oss likt massor av andra i den beryktade "Mördabacken" för att i närbild kunna njuta av när andra plågade livet ur sig. Som alltid så är det mycket brantare än det ser ut på tv och de åker MYCKET fortare än de ser ut att göra. Imponerande. 

Ovido - Quiz & Flashcards