Alla inlägg den 24 maj 2009

Av Joakim - 24 maj 2009 20:08

De ytterst fantasifulla rubrikerna fortsätter, fast de återspeglar ju ganska väl variationen på den vi gör. Samma sak varje dag fast lite annorlunda.


Idag cyklade vi mellan Bollnäs och Sundsvall, 165 km på små slingrande vägar i ett mycket naturskönt landskap. Vi hade lätt medvind stora sträckor och solen sken, en riktig höjdardag med andra ord. när vi kom fram till hotellet blev det ett snabbt ombyte för att sen åka iväg och äta middag hemma hos några Jonas träffat för några veckor sedan på Lidingö Ultra. De bjöd in oss på middag när Jonas ringde och frågade om lite tips på cykelvägar i området. När vi kom fram hade de dukat upp ett stort bord med massor av god mat och en kall öl :-) Dessutom erbjöd de oss att få tvätta våra cykelkläder. Ett stort tack till Klas och Sara för deras gästfrihet!


Efter en jäkligt rolig kväll sitter jag nu på hotellrummet och laddar inför kungaetappen som är imorgon. Sundsvall - Umeå, 280 km närmsta vägen men det har vi ju aldrig lyckats med hittils så jag räknar med 300 km. Undrar hur många som kört en Vätternrunda som träning?


En bild från dagen och en från kvällen kvällen. Jag och Marco leder gänget uppför en backe samt jag slappandes  i en hängmatta med en öl:


Ovido - Quiz & Flashcards